Hobby - Sport


zeeland.startze.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Hobby - Sport
Bootcamp Vlissingen
BOOTCAMP training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. De soldaten werden op deze manier in korte tijd superfit, klaar voor het echte werk. Bootcamp is in Nederland sinds een paar jaar aan een opmars bezig. Met name fitnesscentra en personal trainers starten massaal met deze nieuwste rage. Ook in Zeeland is het concept nieuw en zijn wij in Vlissingen de eerste personal trainers die hiermee starten. Wij hopen heel Vlissingen enthousiast te maken voor deze geweldige nieuwe sport en mensen fitter, sterker, slanker en gezonder te maken. Doe jij al mee?
http://www.bootcampvlissingen.nl

CrossFit Vlissingen
CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.
http://crossfitvlissingen.nl/

Kitesurfschool 4Wind Watersports
4Wind kitesurfschool verzorgt kitesurflessen voor beginners en gevorderden in Zeeland. IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs, inclusief vaargarantie!
http://www.4windkitesurfles.nl

Vissen in Zeeland
Deze site staat boordevol met informatie en foto's van mooie visvangsten in en rondom onze prachtige provincie. we geven je een impressie van wat wij hier zoal in het zeeuwse uit 't water zien te slepen
http://www.visseninzeeland.nl

Zeeuwse Vliegervrienden
Website zeeuwse vliegervrienden, de stichting zeeuwse vlieger vrienden stelt zich als doel om het hobby matig te vervaardigen en het onder de aandacht te brengen van vliegers in de breedste zin van het woord.
http://www.zeeuwsevliegervrienden.nl/

Door zeeland i.s.m. startze.nl
Er staan 5 links op deze pagina.


Privacybeleid